A la carte Frokost
Frokost serveres kl. 12.00-15.00 (Tirsdag-Søndag)
I vintersæsonnen bliver frokost og aftensmad serveret i den lille stue, med færre siddeplads, så forhåndsreservationer er anbefalet.
Lune retter
- Æggekage – serveret med flæsk, Tomater, rødbeder, sennep,
Purløg, rugbrød 105,- pr person (min. 2 personer.)
- Pariserbøf – stegt på franskbrød med kapers, løg Serveret med rå Æggeblomme, hakked løg, rødbeder, peberrod, kapers 125,-
- Mørbradbøf med bløde løg, agurkesalat, rugbrød 105,-
- Stjerneskud – Pocheret fiskefilet, panered fiskefilet, rejer
serveret på smørstegt franskbrød. Med asparges & dressing 135,-
- Fiskefilet og Fiskefrikadeller – serveret med remoulade & brød ved siden af 105,-
- Hjemmelavet leverpostej – med agurkesalat, champion, og bacon serveret på
rugbrød 65,-
- Fiskefilet med rejer, remoulade på rugbrød 65,-
- Hjemmebagt flute med kylling, bacon & tomat 85,-
Kolde retter
- Salat med rejer, brød, dressing 90,-
- Ostemad på hjemmebagt franskbrød 30,-
- Ostemad serveret på rugbrød, med stærk ost, løg 35,-
- Sildemad med karrysalat på rugbrød 30,-