A la carte Aften
A la carte Aften bliver serveret fra kl. 17.-21., køkkenet lukker kl. 20
Vi serverer daglig en Dagens fastsat 2 retters menu til 205,-
I vintersæsonnen bliver frokost og aftensmad serveret i den lille stue, med færre siddeplads, så forhåndsreservationer er anbefalet.
Forretter
- Hjemmelavet Aspargessuppe serverte med flute 65,-
- Kyllinge cocktail serveret med flute 65,-
- Scampi ( tigerrejer) serveret på sauterede
grønsager med tomatsauce serveret med flute 65,-
- Rejecocktail serveret med flute 65,-
Hovedretter
- Dansk Hakkebøf serveret med bløde
løg, agurkesalat, hjemmelavet skysauce, hvide
kartofler 149,-
- Wienersnitsel af kalvefilet serveret med ærter,
Pommes saute, Wienerdreng, smørsauce 177,-
- Wienersnitsel a la Jens,af kalvefilet serveret med pommes frites
Bearnaisesauce, ærter 197,-
- Oksemørbrad serveret med pebersauce , sauterede grønsager, hvide kartofler min.2 personer pr person 247,-
- Steak af kalvefilet serveret med dagens
grønsager, provencalesauce , hvide kartofler 177,-
- Majsboller,serveret med grønsager,pommes frites og tomatsauce 157,-
- Mørbrad af svin, serveret med grønsager, hvide kartofler , championg sauce 167,-
- Stegt Hellefisk serveret med
forårsgrønsauce,grønsager,hvide
kartofler 177,-
Desserter
- En lille osteanretning serveret med kiks 55,-
- Hjemmelavet Æbletærte serveret med
kanelparfait 65,-
- Hjemmelavet Vanilje parfait med Chokolade sauce 59,-
- Hjemmelavet Chokoladekage
serveret med frisk frugt 65,-